U rijdt zelf in uw droomauto.

Al onze auto’s zijn 2-zitters dus u rijdt altijd zelf en heeft niet de hele tijd een vreemde chauffeur bij u. U zult bemerken dat het heerlijk is om op zo’n dag saampjes naar de volgende locatie te rijden en even weg van de drukte met z’n tweetjes bij te kletsen, uw favoriete muziekje te beluisteren of het geronk van de fantastische motor te horen.

Bezichtigen en proefrit.

Daarom nodigen wij u uit om al een tijd vóór de daadwerkelijke dag naar de auto te komen kijken bij het team van  trouwinjedroomauto en alvast met ons een stukje te rijden zodat het op ‘’de dag’’ minder spannend is.

Lukt dat niet kan dit ook als u de auto de dag voor uw bruiloft ophaalt of wij hem bij u brengen.

Hiervoor zijn meerdere opties bij trouwinjedroomauto

Hoe maken we de verhuur definitief?

U komt langs, bekijkt de auto, maakt evt. een proefrit en als u denkt dat deze auto uw trouwauto wordt kunt u een optie nemen. Kost niets en verplicht tot niets maar de auto is voor u gereserveerd. Vraagt iemand anders naar dezelfde auto voor dezelfde dag, dan bellen we u en u heeft de 1e keus.

Indien u er meteen al zeker van bent dat dit uw trouwauto wordt vragen we U om de borg van € 500,- over te maken ter bevestiging van de reservering van de auto. Tevens verzoeken wij U het contract op de site in te vullen en samen met een foto of kopie van uw rijbewijs te sturen per app, mail of post.

Op “De Dag”.

Onze voorkeur: u komt de auto de dag voor de bruiloft zelf ophalen waarbij we alles nog eens uitleggen en evt. samen een proefrit maken. U laat dan uw auto bij ons en wij pikken de trouwauto tijdens het feest in de avond op een afgesproken tijd op en brengen uw auto meteen weer mee.

Natuurlijk zijn allerlei andere opties ook mogelijk zoals dat het team van trouwinjedroomauto de auto op de dag zelf bij u brengt en weer ophaalt. Andere voorstellen zijn ook bespreekbaar. Flexibiliteit is het kenmerk van het team van trouwinjedroomauto.

Voorwaarden

Natuurlijk mag u bloemen aanbrengen met een zuignap en / of linten aan de spiegels binden. A.u.b. géén blikjes aan de auto (laten) binden. Deze slaan tijdens het rijden achter op de auto en veroorzaken zeker schade.

In alle auto’s inclusief de open Speedster mag nooit gerookt worden!

Onze auto’s hebben een uitstekende verzekering waarbij u alleen een stukje eigen risico heeft en verder alle schades vergoed worden. Voorwaarde is wel dat u bij het boeken van de auto een kopie van uw rijbewijs meestuurt. Tenzij u ernstige verkeersdelicten op uw naam heeft mag u dan met een gerust hart van de auto gebruikmaken. Let op: alleen diegene(n) die bij de verzekering aangevraagd zijn mogen erin rijden.

“Deze auto maakte onze trouwdag compleet, genot om in te rijden”

- Bart

Alle reviews

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×