Trouw in je Droomauto

geweldig bedrijf om een trouwauto te huren

Voor onze bruiloft zochten we een mooie sportieve auto. Deze vonden we via trouwinjedroomauto.nl
Ze denken goed met je mee en bieden een geweldige service. Zo hoefden we ons niet druk te maken over het ophalen of terug brengen van de auto. Dit regelden ze allemaal voor ons.
Al met al een geweldig bedrijf om een auto te huren en we raden ze dan ook bij iedereen aan als je op zoek bent naar een sportieve auto om te huren !!

Trouw in je Droomauto

Jaguart F-type huren was een prettige ervaring

Vanaf het eerste contact tot en met het terug betalen van de borg (snel) een prettige ervaring. Schitterende auto, heldere afspraken en duidelijke communicatie. Ik mocht de auto al een avond van tevoren ophalen. wat ook erg prettig was. Ook erg leuk dat er een nummerplaat met datum geregeld was, zonder dat ik er om gevraagd had. Al met al precies wat je hoopt. Ik zou trouwinjedroomauto.nl iedereen aanraden!

Trouw in je Droomauto

Een mooie ervaring en de service was uitstekend!

Na een zoektocht uitgekomen op deze website en contact opgenomen met de eigenaar (Tom). Wij kregen direct antwoord en hebben zodoende de auto kunnen reserveren. Na een kennismaking en proefrit alle papieren in orde gemaakt en de borg betaald. De daadwerkelijk betaling hoefde pas in de week van de trouwerij, dus dat was netjes! Op de trouwdag zelf op het afgesproken tijdstip de auto afgeleverd en de borg direct de volgende dag teruggestort!

De auto reed fantastisch, een mooie ervaring en de service en communicatie met Tom was uitstekend. Kortom, heel erg geslaagd!

Trouw in je Droomauto

Ik heb mijn vader nog nooit zo vrolijk en emotioneel gezien

30 juni, wat was dat een top dag. Door de medewerking van Tom en de Aston Martin Vanquish heb ik mijn vader op zijn 50e verjaardag kunnen verrassen door voor hem een rit in zijn droom auto te regelen. Het was een onvergetelijke dag en ik heb mijn vader nog nooit zo vrolijk en emotioneel gezien. Alles was top geregeld en het was echt een bijzonder moment die wij nooit gaan vergeten. Ik weet niet hoe vaak ik jou kan bedanken namens de familie, vrienden en natuurlijk mijn vader. We gaan deze dag nooit vergeten! Bedankt!
Dominique

Trouw in je Droomauto

Een absolute aanrader!!

Voor onze bruiloft huurden wij de Aston Martin Vanquish Carbon White Edition bij Tom en daar hebben we geen spijt van gekregen.
Vanaf het begin was het contact prettig. Tom is een liefhebber, een autocollector. Tom deelt deze passie graag voor een speciale dag als een bruiloft.
Waar andere huurbedrijven heel veel kleine regeltjes hebben weet je bij Tom waar je aan toe bent. Daarnaast konden wij de auto al een dag van tevoren ophalen, zonder extra kosten!
Ik heb dus de avond voor onze bruiloft heerlijk kunnen genieten van de bruisende V12 motor!
Ik heb al in meerdere Lamborghini’s en Ferrari’s gereden, toch geef ik de voorkeur aan een Aston Martin als trouwauto. De auto geeft veel vertrouwen en is ook meer op comfort gericht dan eerstgenoemden.

Een absolute aanrader dus!

Trouw in je Droomauto

Een fijne ervaring die ik iedereen kan aanraden!


Op een dag waar er toch al redelijk wat spanningen zijn is het fijn als die bij je weg worden genomen. Vanaf het moment dat ik aankwam in Barendrecht zag ik dat alles goed zat. De auto stond al te blinken in de zon en ik werd op een kalme manier begroet, waarna we na een rondje om de auto, samen een stuk gereden hebben om de auto even snel te leren kennen.
Ik vond het vooral fijn dat de spanning van het rijden in een Supercar er bij aankomst direct af was waardoor ik met een vertrouwd gevoel zelf de weg op kon! Leuk was ook dat jullie de moeite hadden genomen om een nummerplaat met de datum voor ons te verzorgen. Een fijne ervaring die ik iedereen kan aanraden!
Wat een bak!

Trouw in je Droomauto

Top auto, en goede service !

Lennart geeft zijn bevindingen over de Jaguar F-type weer in volgend YouTube filmpje.

Trouw in je Droomauto

Een prachtige aanvulling op je dag!

Een review in een iets andere style.. namelijk via een YouTube filmpje.

Trouw in je Droomauto

Alles goed geregeld !

Dankzij trouwinjedroomauto was alles goed geregeld omtrent de auto zonder dat wij ons er zorgen om hoefden te maken.
Om de toon te zetten voor de bruiloft is deze auto echt een aanrader!

De Porsche maakte voor ons de dag helemaal af!

Trouw in je Droomauto

Echt perfect!!! Een droom

Wij hebben de Porsche vorig jaar gehuurd. Echt perfect! Wij zijn uiterst vriendelijk en gastvrij ontvangen door Jan en Corrie. En de Porsche 356, een droom! Wij hebben van die dag enorm genoten. Wij denken er met enorm veel genoegen aan terug en raden het iedereen aan.

Trouw in je Droomauto

Deze auto maakte onze trouwdag compleet, genot om in te rijden

Deze auto maakte onze trouwdag compleet!
Een genot om in te rijden.
Erg veel bekijks.
En het wagentje doet het superleuk op de foto’s.

Trouw in je Droomauto

Vriendelijk, gastvrij, bezorgder om de mensen een leuke dag te geven dan om de auto

Trouw in je Droomauto

Hele aardige mensen, gastvrij ontvangen en een geweldige service.

Voor de bruiloft van mijn broer heb ik deze bijzondere Porsche als verrassing bij Jan en Corrie gehuurd. Het bruidspaar en alle gasten die hem mochten bewonderen hebben van de dag genoten. Hele aardige mensen, gastvrij ontvangen en een geweldige service. Als ik zelf ooit nog eens ga trouwen dan weet ik waar ik moet zijn.

Trouw in je Droomauto

Optimaal genieten van deze auto

Wij hadden de primeur om als eerste te trouwen in de nieuwe Aston Martin Vanquish V12 6.0L. Wat was het ongelooflijk gaaf om deze auto er die dag bij te hebben. We hadden natuurlijk veel bekijks! Het is zeker aan aanrader om hier een auto te huren. Afspraken worden correct nagekomen. Een fijne man om mee samen te werken. Prijs/kwaliteit verhouding is goed! Vooral dat je de auto de dag voor je bruiloft al op kunt halen is ontzettend goede service! Op deze manier kun je optimaal genieten van de auto.

Ben je op zoek naar een trouwauto, dan ben je hier zeker aan het goede adres!

Trouw in je Droomauto

kippenvel bij het starten van de Aston Martin Vanquish

Wanneer je het machtige geluid van het starten van een Aston Martin Vanquish V12 6.0L hoort krijg je direct kippenvel. Het gevoel om in deze bolide met prachtig afgewerkte leren stoelen je kersverse bruid op te halen is onbeschrijflijk. Op onze trouwdag hebben we de tijd van ons leven gehad. Voor alle mannen onder ons, maakt het je trouwdag minstens 2 keer zo leuk!

Voor de vrouwen met een hoepel onder de jurk geen aanrader..maar welke auto wel ? Voor alle andere soorten jurken wel! De verhuurder is uiterst sympathiek en neemt alle tijd voor een goede voorbereiding van de dag, afspraken over ophalen/wegbrengen en zeker niet onbelangrijk een goede instructie over de auto zelf, door een testrit onder begeleiding.

Trouw in je Droomauto

Wat een gave auto is dit

Wij hebben de Aston Martin Vanquish gehuurd voor onze trouwdag. De avond ervoor de auto opgehaald en wat een gave auto is dat!! De hele dag door hebben we reacties gehad van mensen op de snelweg! De hele dag heb je veel bekijks! De auto is in super staat en rijd geweldig! Ook het vertrouwen van de eigenaar is super. Als je een echte man bent dan is dit gewoon een droom! Kortom het is echt een aanrader!

Trouw in je Droomauto

Absolute aanrader niet alleen voor jezelf

Enorm tevreden over het gebruik van trouwinjedroomauto. Trouwen is fantastisch, maar zo’n auto maakt het een nog specialere dag! Absolute aanrader, niet alleen voor jezelf/vrouw, maar ook de gasten doe je er een enorm plezier mee!

Bij het regelen van de bruiloft waren er verschillende bedrijven die hun afspraken niet nakwamen of zeurden over geld. Bij trouwinjedroomauto gelukkig niet. Heel duidelijke communicatie, goede afspraken en snelle reactie op vragen.

Een goede reden om snel nog eens te trouwen ūüôā

 

Trouw in je Droomauto

Mooiste dag mede mogelijk gemaakt door de Aston Martin

Op onze grote dag hebben wij een auto gehuurd via trouwinjedroomauto.nl. Het was echt prachtig. Tom, je hebt echt een goede service verleend. Mooiste dag van ons leven mede mogelijk gemaakt door de Aston Martin die we gehuurd hebben. Veel bekijks en mooie reacties.

Bedankt!

Trouw in je Droomauto

Renden alle mannen naar buiten om het brute geluid van deze 12-cilinder te horen

Een droom om als man in een Aston Martin te mogen rijden, wie wil dat nou niet ? Bij trouwinjedroomauto.nl is dit mogelijk. Wat een goede service!!

Echt een aanrader voor iedereen. De Aston Martin heeft zeker bijgedragen aan onze dag. Alle mannelijke dag gasten vonden het geweldig.

Wanneer het verzoek kwam om de auto te verplaatsen renden alle mannen naar buiten om het brute geluid van deze 12-cilinder te horen.

En als kers op de taart zegt je eigen vrouw ‘dit is de mooiste auto die er bestaat’.

Tom bedankt voor alles !!

Trouw in je Droomauto

De verwachtingen die ik van deze auto had werden meer dan waar gemaakt

Wij hadden voor onze trouwdag de Aston Martin Vanquish gehuurd. Wat een fantastische auto zeg! We zouden eerst voor een Audi A5 gaan,

maar toen ik deze auto zag staan hebben we ons budget even opgerekt. De verwachtingen die ik van deze auto had werden meer dan waar gemaakt

en was zeker een toevoeging aan onze mooie dag. De reacties waren fantastisch, en om zelf te rijden in zo’n auto is toch een droom en een

stukje grote jongens speelgoed. Bedankt voor de service en we hopen dat er vele na ons zullen volgen.

Trouw in je Droomauto

Kan maar 1 ding zeggen, het is geweldig!

Kan maar 1 ding zeggen, het is geweldig !!!

De samenwerking is zeker prettig. Je kan en mag alles vragen. Via mail en telefonisch. En om zo’n auto, een Aston Martin, te hebben voor 1 dag is toch super.

Onze dag zou niet compleet zijn zonder deze auto!!

En het cadeautje wat we er bij kregen maakte het gewoon af!

Trouw in je Droomauto

Het was een fantastische ervaring

Wij hebben een Aston Martin gehuurd voor onze trouwdag. Het was een fantastische ervaring. Het voortraject, het bezichtigen van de auto etc was allemaal super goed geregeld. We hebben alleen maar lof voor dit bedrijf die deze geweldige auto’s verhuurd. Ze komen de afspraken na en als je vragen hebt kun je altijd bij ze terecht. Ik zou iedereen aanraden om zo’n auto bij trouwinjedroomauto te huren!

Trouw in je Droomauto

bij trouwinjedroomauto goede kwaliteit en service

Als weddingplanner van Color Weddings hebben wij vele zakelijke contacten op het gebied van trouwen. Het valt niet mee om als je zelf gaat trouwen de juiste keuzes te maken qua leveranciers. Voor onze trouwauto hadden we snel de beslissing genomen. Na een goed gesprek met Tom was ons wel duidelijk dat we bij Trouwinjedroomauto goede kwaliteit en service konden verwachten. Dit was ook zeker het geval. Het contact via mail en telefoon heb ik als zeer prettig ervaren. De uitleg over de gehuurde auto, de Aston Martin,¬† was duidelijk en gemaakte afspraken zijn nagekomen.De auto zelf was natuurlijk fantastisch. We zijn echt in onze droomauto getrouwd! Trouwinjedroomauto is echt een aanrader voor een ieder die van luxe , snelle, sportieve auto’s houdt en goede service verwacht!

m.vr.gr.

Maarten en Frederiek, Colorweddings & Events

Trouw in je Droomauto

deze wagen gaf een extra dimensie aan onze dag

Voor onze bruiloft hadden wij de geweldige Aston Martin Vanquish gehuurd. De klasse, luxe, looks en vooral het geluid van deze wagen gaven een extra dimensie aan onze dag. Onze gasten raakten er niet over uitgesproken! De service en het contact was vanaf het begin uitermate prettig en professioneel. Hartstikke bedankt voor alles! Een kort filmpje van onze bruiloft met uiteraard een paar prachtige shots van die Vanquish vind je hier. https://vimeo.com/103598858

Trouw in je Droomauto

de beste trouwauto die je kan wensen

Hier ook een tevreden klant. We hadden de Aston Martin Vanquish gehuurd. Super auto en volgens mij ook de beste trouwauto die je kan wensen.

Wil sowieso wel een tip geven. GEEN BLOEMEN OP DEZE AUTO!!

In de basis is de auto al een schoonheid op zich die geen bloemen nodig heeft. maar dat is mijn mening.

Ook super trouwens dat we er een kentekenplaat bij kregen met de datum van de trouwdag !

 

Nogmaals bedankt

grt Marianne en Adriaan

Trouw in je Droomauto

door trouwinjedroomauto een perfecte huwelijksdag

Mede door trouwinjedroomauto.nl hebben wij een perfecte huwelijksdag gehad!!

trouwinjedroomauto.nl staat voor goede service en fantastische auto’s!!

Trouw in je Droomauto

droomauto om in te trouwen

de Aston Martin Vanquish was voor ons inderdaad de droomauto om in te trouwen! Gecombineerd met de prima service , snelle communicatie en heldere afspraken, een top ervaring!

Trouw in je Droomauto

geweldige dag gehad mede dankzij de geweldige Aston Martin Vanquish

Geweldige dag gehad mede dankzij de geweldige Aston Martin Vanquish. Wat naast de bruid het middelpunt van de dag is. De uitstraling van deze auto in combinatie met het geweldige geluid is dit een topper! De service is wat je bij zo’n auto kan verwachten, tot in de puntjes verzorgd. Ik zal dit zeker aanraden!

Trouw in je Droomauto

Wat een geweld. Wat een luxe

5 maart 2015. De dag dat wij zijn getrouwd. Naast de bruid kwam de Aston Martin Vanquish die dag op de tweede plek.
Wat een geweld. Wat een luxe. Wat een uitstraling. Wat een bekijks. Wat een geluid.
Een auto vol stijl en sportiviteit.
Tom, bedankt voor je betrokkenheid en (snelle)  service.

vr. groet. Jolijn en Klaas

Trouw in je Droomauto

De Vanquish is een gentlemen's sports car

Voor onze bruiloft hebben wij de Aston Martin Vanquish gehuurd. De Vanquish , a gentlemen’s sports car,¬† is een geweldige auto die net ’t beetje extra toevoegt aan zo’n schitterende dag. Naast mooie auto’s levert trouwinjedroomauto.nl ook een geweldige service tegen een goede prijs. Echt een aanrader !!!

Trouw in je Droomauto

Een droom om in te rijden

De Aston Martin Vanquish was een droom om in te rijden en maakte de dag voor ons extra speciaal. Wij voelden ons als supersterren. De service van trouwinjedroomauto was super en ze waren erg flexibel met het ophalen van de auto. Voor de bruidegom is dit een extra cadeau. Goed betaalbaar en je vergeet het nooit meer ! Meer dan alleen een aanrader, je moet het gewoon doen en ervaren en dan is het meer dan elke cent waard geweest!

Trouw in je Droomauto

Schitterende toevoeging aan de speciaalste dag van je leven

De Aston Martin Vanquish was echt geweldig. Mooiste auto ooit gemaakt, en rijdt als een droom. Kost wat maar het is een schitterende toevoeging aan de speciaalste dag van je leven!

Trouw in je Droomauto

De auto zag er prachtig gepoetst uit

Voor onze bruiloft hebben wij de Aston Martin Vanquish gehuurd. De afspraken konden snel gerealiseerd worden en de tijden waren flexibel. Het was fijn dat de auto de dag van te voren al opgehaald kon worden zodat dit ’s ochtends niet meer hoefde te gebeuren. Toen we de auto op gingen halen zag hij er prachtig gepoetst uit. Wij hebben ontzettend genoten van deze auto op
onze bruiloft en het was zeker een toegevoegde waarde op o.a. de foto’s. Dus de prijs was het meer dan waard!

Trouw in je Droomauto

Echt super service, waar voor je geld

Wij hebben op 8 juli 2017 de Aston Martin Vanquish carbon white gehuurd voor onze bruiloft. De auto heeft zeker te weten een steentje bijgedragen aan onze mooie dag! Echt super service. Zelf mogen rijden , in de avond weer opgehaald door de verhuurder. Waar voor je geld. Super geregeld allemaal. We adviseren als je een auto wilt huren, doe het dan bij trouwinjedroomauto.nl

Trouw in je Droomauto

Een geweldige auto met een bizar mooie sound

Wij hebben de Vanquish gehuurd voor onze bruiloft. Het is een geweldige auto met een bizar mooie sound! We hebben er enorm van genoten en raden deze auto zeker aan. Het heeft onze dag verrijkt! Het team waarvan we de Aston Martin Vanquish huurden waren relaxed en heel soepel met onderling gemaakte afspraken. Veel waarde voor je geld !

Trouw in je Droomauto

Zeer tevreden over hoe alles is gegaan.

Ik ben altijd al gek van Aston Martin. We zijn toen op zoek gegaan naar een trouwauto en uiteraard moest het een Aston Martin zijn.

Ik kwam via internet bij trouwinjedroomauto.nl en zag dat ze een Vanquish Carbon White edition verhuurden. En dat je er ook zelf in mocht rijden, en een dag van te voren mocht je hem ophalen. Ik raad iedereen aan om bij trouwinjedroomauto te gaan kijken! Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is gegaan. Top !

Trouw in je Droomauto

Deze wagen is een regelrechte aanrader

Wij hebben de Aston Martin Vanquish gehuurd voor onze bruiloft op 17 juni 2017. Als je dan toch geld uit gaat geven om een auto te huren is deze wagen een regelrechte aanrader!

Ziet er geweldig uit en is ook nog eens een ‘echte’ beleving om in te rijden. Dag van te voren ophalen. Zelf rijden. Eigenaar denkt mee bij eventuele problemen. Geen kleine lettertjes of onverwachte moeilijkheden. Kortom, helemaal super !

Trouw in je Droomauto

Laaiend enthousiast over de Aston Martin

Op 14 september 2017 was het onze grote dag! Een mooie auto mag er op zo’n dag natuurlijk niet ontbreken. Ik belandde op de site van trouwinjedroomauto.nl waar ik meteen laaiend enthousiast werd van de getoonde Aston Martin. Zo ben ik samen met 2 broers naar Barendrecht gereden om de auto te bekijken. Wat is hij geweldig! De auto van zichzelf maar ook de service en vooral het vertrouwen. Zo heb ik de dag voor ons trouwen de auto al opgehaald, onze trouwdag ermee gereden zonder dat er iemand de hele dag achter ons aanreed. Op onze trouwdag werd de auto rond 21.00u weer opgehaald. TOP! Alle avondgasten konden hem ook nog zien! We hebben niet alleen genoten van elkaar en onze gasten, maar ook zeker van de auto!

Bedankt!

Trouw in je Droomauto

Wat een sensatie om in te rijden

Wij hebben op 25 augustus 2017 de Aston Martin Vanquish Carbon White editie gehuurd. Wat een pracht auto is dit! De auto de avond van tevoren opgehaald. Dat was al een feest op zich.

De auto heeft zeker zijn bijdrage aan onze mooie dag geleverd. Wat een sensatie ook om in te rijden. Heel veel reacties van mensen gehad. Op de avond zelf is de auto weer opgehaald.

Goed geregeld allemaal. Echt helemaal super! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Zeker een aanrader.

Trouw in je Droomauto

Een mix van een snelle sportwagen en een stijlvolle luxe bolide

Na een zoektocht voor een trouwauto zijn wij uitgekomen bij trouwinjedroomauto.nl

Ik als autoliefhebber (lees: erg kieskeurig) zocht een auto die je niet snel in het ‘wild’ tegenkomt, en een mix van een snelle sportwagen en een stijlvolle luxe bolide.

Ik kan de Aston Martin Vanquish Carbon White edition zeker aanraden.

Vooraf ben ik eerst gaan kijken. Tom liet de beide Aston Martin’s zien zodat ik rustig een keuze kon maken. Mijn keuze was gemaakt, en eenvoudig en snel alles geregeld.

Duidelijke communicatie over de kosten. De dag na de bruiloft werd de borg al teruggestort.

De auto kon ik de dag voor de bruiloft al ophalen. Dat vond ik natuurlijk niet erg, maar het is ook handig zodat je de auto leert kennen.

De auto is ontzettend stijlvol, mooi, laag en erg breed. Maar het mooiste komt toch wel onder de motorkap vandaan. De V12 produceert een gebrul waar je kippenvel van krijgt!

Daarnaast val je goed op. Onderweg meerdere mensen die foto’s maken, en zelfs iemand die uit een autoraam ging hangen om een foto te maken.

Kortom: geweldige bruiloft gehad door de geweldige auto die ik zonder zorgen kon huren.

1 ding vond ik jammer. Ik moest hem weer inleveren, en had graag nog eens een rondje gereden!

Bedankt!

Trouw in je Droomauto

Alles super geregeld!

Wij hebben de Aston Martin Vanquish Skyfall Silver gehuurd op 6 juli 2017. Alles super geregeld! Flexibel, duidelijk, prijs/kwaliteit wordt alleen maar beter naarmate je meer km maakt!

Je zou er bijna een 2e bruiloft voor organiseren.

Heeft u nog vragen?

Neem contact met ons op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×